VÁLASSZ MAGADNAK JÁTÉKOT!

SOHA TÖBBÉ UNALMAS TANÓRA →

Hogyan segíthetek? Merre haladjunk tovább?

Aktuális

Tanulási Zóna

Ez az a támogató közösség, amelynek mindenképpen érdemes a tagja lenni! Nem csak szakmai támogatást kapsz, hanem segíthet eligazodni a munkahelyi kihívásokban is!

Részletek: A Tanulási Zóna honlapján. ← Kattints ide!

Online képzés

Otthonról végezhető, online akkreditált pedagógusképzési program! Te osztod be az idődet és a saját tempódban haladhatsz. 60 pont 9 990 Ft-ért

Részletek: www.jatekrafel.hu

Találkozz a trénereinkkel személyesen!

Kérdésed van?

HÍVJ TELEFONON:
+36 30 09 35 236

Aki válaszolni fog:

Orbán Ágota,
asszisztens
Katalizátor Pedagógusképző Központ

Orbán Ágota - tréner

Ezt mondják rólunk:

 • “Igazán nagyon örülök, hogy Ibolya rávett, hogy részt vegyek a képzésen, mert egy olyan világ kapuja tárult még szélesebbre előttem, amit amúgy is nagyon szeretek! Jó volt tanulni, együtt játszani, gondolkodni, és kicsit megismerni a többieket is! Nagyon köszönöm a lehetőséget!” Strijk Viktória, Pedagógus, Kaposvár

  Strijk Viktória
 • “Besnyi Szabolcs és Tojzán Ákos egy csodálatos intenzív képzést tartott tanintézményünk 51 pedagógusának. Az élménypedagógia módszerei  mellett, felfedeztették velünk közösségi hatékonyságunk és együttműködési képességeink bennünk rejlő kincseit, eszünkbe juttatták az oktató  játék és a névelő játszás rendkívüli fontosságát. Szabolcs előadása és előadásmódja  megmutatta, hogy bármely összetételű és létszámú közönséggel lehet játszani s ezáltal felejthetetlen élményeket adni egymásnak. Köszönjük nektek! A csíkszeredai József Attila Ált. Isk. csapata”
  Ferencz Salamon Alpár (Tanár, tanintézményvezető, Csíkszereda)

  Ferencz Salamon Alpár
 • Utánozhatatlan és megunhatatlan. Akár ugyanaz a forgatókönyv is mindig új helyzeteket teremt. Gyerekek s felnőttek egyaránt élvezik, akár “vezetők”, akár “résztvevők”. Játszva tanulsz, tanulsz játszani és tanulva játszol, miközben észre sem veszed, megismersz, megismernek és közösséggé szerveződsz.

  Magyar Aletta – Kishegyes (Szerbia) Matek tanárnő Ady Endre Ált.

  Magyar Aletta
 • 15 éve a szakmában dolgozó pedagógusként az ember nem mindig szívesen hallja a továbbképzés szót. Eszébe jut neki, hogy meglegyen a 120 pont, lehetőleg ingyenes legyen, illetve beleilljen az intézménye jövőbeli profiljába. Ha az ember elmegy képzésre legtöbbször PPT-k, sablon felépítés, pogácsa és kávé várja… Az elmúlt 2 napban azonban egy kicsit visszajött a hitem. Engem nem a sok jó és felhasználható játék, és nem is az élménypedagógia szakmai része érintett meg igazán, hanem a két professzionális mentor, vezető, facilitátor:) stb. felkészültsége, mentalitása. Úgy gondolom, hogy a magyar oktatás fejlesztésében az egyik legfontosabb feladat, hogy a gépezetben dolgozók találkozzanak minőséggel is, és ezáltal lássák, hogy a megszokott, hagyományos dolgok mellett a saját személyiségünk fejlődése is elengedhetetlen.
  Szabolcs, Gábor, remélem minél több iskolába el tudtok jutni a következő években!
  Üdv: Horgos Vilmos
  Horgos Vilmos
 • “Ha valaki olyan képzésre vágyik, ahol felkészült, nagy tapasztalattal és problémamegoldó szemlélettel rendelkező trénerek segítségével jó hangulatú légkörben azonnal használható, gyakorlatias tudást szerezhet, és mellékhatásként nem fél egy kis plusz önismerettől, annak nyugodt szívvel, bátran merem Szabolcsék élménypedagógiai képzését ajánlani. Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, és nem csak a játékról. Tanárként már másnap elkezdtem használni. Működik! 🙂 Köszönöm.”

  Nagy Ferencné – Magyarország, Fehérvárcsurgó

  Nagy Ferencné
 • Az élménypedagógia módszere számomra nem volt új keletű a képzés előtt sem. Mégis, mi a különbség képzés-képzés között? Mi az, ami magával ragadja és motiválja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt?
  Örömmel tölt el, hogy a Szombathelyi Élménypedagógiai képzés alkalmával erre a kérdésre azonnal tudtam válaszolni. Ez pedig nem más, mint a lelkesedés, és az elkötelezettség. Nyilván való, hogy a módszernek is köszönhető, hogy nem egy unalmas foglalkozásról kell itt beszéljünk, de maga a tartalmi anyagot a trénerek személyisége teszi élvezhetővé, ők azok akik özönvízszerű élmény áradatban fürdetnek bennünket, résztvevőket minden pillanatban. De nem állnak meg az itt- és mostban. Beindítanak. Feltuningolnak. Feltöltenek. Olyan folyamatot indítottak el bennem, ami természetesen nem állhat meg a képzés befejezésével. Késztetést érzek cselekedni. Ezt az érzést úgy gondolom, minden – emberekkel foglalkozó – szakembernek át kell élnie!

  Bács Ferenc, Magyarország

  Bács Ferenc
 • “Egy élmény volt a szegedi élménypedagógiai hétvége. Közel 40 játékot tanultunk és játszottunk. Hosszú és fárasztó is lehetett volna, de inkább energetizáló volt, feltöltött. Ötletekkel tele jöttem el, és már másnap el is kezdtünk játszani a diákjaimmal. Minden órán azt kérdik, mikor játszunk még. Köszönöm!”

  Szabó Emőke – tanár (Románia, Érmihályfalva)

  Szabó Emőke

írok én is ajánlást >>

Mi az a Katalizátor Pedagógusképző Központ

Élménypedagógia

Kik vagyunk?

Trénerekből, animátorokból, pedagógusokból álló szakmai csoport.

Mivel foglalkozunk?

Megmutatjuk Neked, hogyan használhatod fel a játékot a céljaid eléréséhez és hogyan szervezhetsz olyan rendezvényt ahol nem csak a résztvevők, hanem a szervezők is motiváltak a közös munkára! Elsősorban képzések szervezésével foglalkozunk, de gyakran szervezünk táborokat, szakmai napokat és más rendezvényeket is. További tevékenységeink között szerepel a szakmai anyagok publikálása és terjesztése is nyomtatott és elektronikus formában egyaránt.

Hol tevékenykedünk?

A Te lakhelyeden! Szívesen utazunk el a Te intézményedbe, szervezetedhez, cégedhez és dolgozunk Veled/Veletek! Elsősorban Szerbiában, Magyarországon és Romániában tevékenykedünk. Azonban örömmel utazunk más országokba is!

Ki a célcsoportunk?

Elsősorban a pedagógusok és a tanügyben dolgozók, viszont nagy tapasztalatunk van a civil szervezetek területén is, így számítunk a művelődési és kulturális egyesületek, animátor szervezetek, ifjúsági csoportok, cserkészek és más civil szervezetek, valamint a szociális szférában dolgozók érdeklődésére is.

Miért pont Katalizátor?

A kémiában a katalizátor egy olyan anyag, ami úgy gyorsít föl (esetleg nagyságrendekkel) egy kémiai reakciót, hogy ő maga annak során nem használódik el. A katalizátorok a reakciósebességet növelik. A katalizátornak gyakran kis mennyisége is elegendő nagy mennyiségű anyag átalakulásának meggyorsításához.

Célunk, hogy a tevékenységeink katalizátorként működjenek! Vagyis úgy fejlesszen egyéneket és csoportokat, hogy támaszkodjon az addigi tudásukra, felhasználja a meglévő tapasztalataikat,  rendszerezze az információkat és új ismereteket adjon át, amik később már a tréner (a katalizátor) nélkül is működik és fejlődik.

Munkatársaink, együttműködő partnereink

Besnyi Szabolcs - élménypedagógiai tréner
Besnyi Szabolcs - tréner
Orbán Ágota - tréner
Orbán Ágota - tréner
Urbán Mónika - tréner
Urbán Mónika - tréner
Nagy Gábor Mápó - tréner
Nagy Gábor Mápó - tréner
Boros Balázs Mókus - tréner
Boros Balázs Mókus - tréner
Tojzán Baldy Eszter - tréner
Tojzán Baldy Eszter - tréner
Tojzán Ákos - tréner
Tojzán Ákos - tréner
Kiss Ambrus Tamás
Kiss Ambrus Tamás - tréner