Élménypedagógia (2021.05.10-30.) ONLINE

Élménypedagógiai képzés személyes találkozás nélkül?

Kizárólag online?

Kattints a videóra és nézd meg!

IGEN, lehetséges!

Sőt! Talán most még nagyobb szükség van rá, mint valaha!

Miben segít ez a képzés Neked…

… online oktatás esetén?

 • Konkrét ötleteket kapsz, hogy milyen együttműködési játékokat játszhatsz most (online vagy az osztályteremben)! Ezzel kifogsz tűnni a “digitális zajból”, minőségibb kapcsolatod lehet a gyerekekkel, amire most nagy szüksége van mindenkinek.
 • Része leszel egy közösségnek, akik segítik egymást ebben a nehéz időben! A jelen helyzet sok megpróbáltatással jár, mindent meg fogunk tenni, hogy a képzés alatt tudj fejlődni és inspirálódni. Elsősorban a képzés anyagával fogunk foglalkozni, de biztos vagyok, hogy ennek pozitív hatása lesz a hétköznapjaidra is.
 • A képzés életszerűbbé teszi a jelenlegi, rendeletek által korlátozott világot. És ötleteket kapsz ahhoz, hogy Te is életszerűbbé tedd a saját célcsoportoddal való kapcsolatot.

… és utána?

 • Rengeteg játék ötleted lesz ahhoz, hogy érdekessé, izgalmasabbá tedd a tevékenységeiteket. A diákok motiváltabbak lesznek, Te pedig hatékonyabban tudod végezni a munkádat!
 • Sokkal tudatosabban fogod levezetni a játékokat és a gyakorlatokat. Képes leszel a hatékonyabban fejleszteni a szociális kompetenciákat. Várhatóan csökkenni fog az ellenállás és az agresszió a csoportban, növekedni fog az együttműködés, a motiváltság szintje, a tolerancia, az együttműködés… Javulni fog a kommunikáció minősége, a résztvevők érzelmi intelligenciája, a kapcsolatod a célcsoportoddal…
 • Képes leszel “elég jól” kezelni konfliktushelyzeteket! Könnyen lehet, hogy a munkatársaid és a szülők Tőled kérnek majd tanácsot!

Nézd meg mit mondanak azok, akik részt vettek az “élő” képzésen!

nyil-jobb

Biztos vagyok abban, hogy ez az online képzés is hasonló élményt, tudást, tapasztalatot fog adni a számodra!

nyil-ball

Ez a módszer fogja megoldani az összes problémádat?

Természetesen nem! De abban biztos vagyok, hogy remek kiegészítője lehet a meglévő ismereteidnek, amivel hatékonyabban találhatsz jó megoldást!

Hogy hogyan?

Gondold végig: Te hogyan tudnál a legkönnyebben megismerni pl. egy vadonatúj parfümöt? Ha olvasnál róla egy részletes leírást? Ha látnál róla egy reklám videót? Ha hallanál róla egy előadást? Feltehetőleg ezektől sokkal eredményesebb lenne, ha egyszerűen csak kézbe vennéd és kipróbálnád. Ugye mennyivel hatékonyabb módszer?

Felmérések bizonyítják, hogy egyértelműen az hagyja bennünk a legmélyebb nyomot, amit mi magunk átélünk. És vajon a Te csoportodnál/osztályodnál mi a hatékonyabb? Ha elmondod nekik, hogy mennyire fontos a társaikra való odafigyelés, vagy ha teremtesz egy olyan helyzetet, amit annál sikeresebben tudnak megoldani, minél inkább odafigyelnek egymásra?

A különbség a kettő között az, hogy a második esetben a tanuló saját tapasztalatot szerez a „tananyagról”, amitől hihetővé és érthetővé válik számára az. Nem a Te utasításaidat kell elfogadnia, amivel szemben akár dacolhat is, hanem ő maga éli át az élményeket. Azokon keresztül tanul! És hogy hogyan lehet ezt elérni a leghatékonyabban? Hogy milyen elvekre érdemes odafigyelni? Erről szól ez a képzés!

Akikkel dolgozunk

Mire számíthatsz a képzésen?

✓ 100%-ban gyakorlatias foglalkozás

✓ „Hazavihető” módszer

✓ Feltöltődés, jó hangulat

✓ Szemléletformálás

Akikért dolgozunk!

Ezt mondják rólunk azok, akik már részt vettek az eddigi “élő” képzéseinken:

Az élménypedagógia módszere számomra nem volt új keletű a képzés előtt sem. Mégis, mi a különbség képzés-képzés között? Mi az, ami magával ragadja és motiválja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt?Örömmel tölt el, hogy a Szombathelyi Élménypedagógiai képzés alkalmával erre a kérdésre azonnal tudtam válaszolni. Ez pedig nem más, mint a lelkesedés, és az elkötelezettség. Nyilván való, hogy a módszernek is köszönhető, hogy nem egy unalmas foglalkozásról kell itt beszéljünk, de maga a tartalmi anyagot a trénerek személyisége teszi élvezhetővé, ők azok akik özönvízszerű élmény áradatban fürdetnek bennünket, résztvevőket minden pillanatban. De nem állnak meg az itt- és mostban. Beindítanak. Feltuningolnak. Feltöltenek. Olyan folyamatot indítottak el bennem, ami természetesen nem állhat meg a képzés befejezésével. Késztetést érzek cselekedni. Ezt az érzést úgy gondolom, minden - emberekkel foglalkozó - szakembernek át kell élnie!

Bács Ferenc, Magyarország

Utánozhatatlan és megunhatatlan. Akár ugyanaz a forgatókönyv is mindig új helyzeteket teremt. Gyerekek s felnőttek egyaránt élvezik, akár "vezetők", akár "résztvevők". Játszva tanulsz, tanulsz játszani és tanulva játszol, miközben észre sem veszed, megismersz, megismernek és közösséggé szerveződsz.

Magyar Aletta - Kishegyes (Szerbia) Matek tanárnő  Ady Endre Ált. iskola

Miről nem szól ez a képzés?

Ez nem egy informatikai képzés. Nem az a célunk, hogy IKT-s módszereket, technikákat tanítsunk!

Nem témája a Classroom, Zoom, Redmenta, Drive, FB csoportok…

Viszont ha felmerül egy ilyen téma, akkor teret adunk annak is! Az mindenképpen célja a képzésnek, hogy segítsünk a résztvevőknek, hogy a lehető legjobban tudják támogatni egymást!

Miért pont ezt a képzést válaszd?

 • Azért, mert 8 éves tapasztalattal rendelkezünk az akkreditált online képzések területén (nem csak Magyarországon)! Rendelkezésünkre áll az az informatikai háttér és tudás, ami segíteni fogja  a gördülékeny közös munkát. Így nem kell neked foglalkoznod mindenféle bonyolult beállítással!
 • Azért, mert rengeteg (több, mint 500) tartalmas és minőséges online (tan)anyaggal rendelkezünk! Így igényre és egyénre szabottan, maximális színvonalon történhet meg a képzés.
 • Azért, mert most a saját tempódban haladva, közel 3 heted lesz arra, hogy befejezd a képzést! Vagyis nem fogja felborítani a napi rutinodat! Kényelmesen haladhatsz a saját időbeosztásod szerint.
 • És mindezt otthonról teheted meg! A jelenlegi rendeletek hatására a pedagógus-továbbképzések bőséges választéka most nagyon lecsökkent, ezért kimondottan fontos, hogy olyat válassz, ami valóban hasznos és a fejlődésedet szolgálja!
 • Mert a járvány ideje alatt is fejlődhetsz és még akkreditált tanúsítványt is kapsz a végén!

Hogyan fog megvalósulni a képzés?

Igyekszem a lehető legegyszerűbb felületeken megvalósítani a képzést, hogy azt bármelyik résztvevő, különösebb informatikai tudás nélkül nyomon tudja követni.

A képzés anyagait a következő formában sajátíthatod el:

 • Törekszem arra, hogy sok időt töltsünk a saját élmények megszerzésével. Vagyis sokat fogunk játszani.
 • Az anyagok egy részét videós formában fogom elküldeni, hogy az a lehető legérthetőbb legyen (pl. játékok és módszertani háttér).
 • Rendszeresen biztosítok lehetőséget a kétirányú kommunikációra, hogy az esetleges kérdésekre is választ kaphass.
 • Lesznek csoportos beszélgetések, hogy legyen lehetőség tapasztalatcserére, tudásmegosztásra.
 • Lesznek nem kötelező “házi feladatok”, amelyek segíteni fogják az anyag elmélyülését.

A közös munka és a tanulás elsősorban egy zárt Facebook csoportban, a Zoom alkalmazásban és a Tanulási Zóna zárt felületén fog történni. Ha nem ismered a felületeket, akkor se csüggedj! A képzés alatt meg fogod tanulni és bizonsággal tudod majd használni.

Mi van, ha nem érek rá egy-egy alkalommal?

Semmi gond! Az “élő” videóbeszélgetéseket utólag is vissza tudod nézni, így nem maradsz le semmiről. De kérlek, törekedj arra, hogy a lehető legtöbb alkalommal “ott legyél” az online alkalmakon.

Hogyan zárul a képzés? Milyen kötelezettségeid lesznek?

 • A képzés alatt a lehető legtöbb élőközvetítésbe be kell kapcsolódnod! Az időpontokról közösen döntünk és biztosan lesz olyan, ami Neked is meg fog felelni!
 • Meg kell nézned/hallgatnod az összes “kötelező” képzési elemet. Ezt a képzés ideje alatt, bármikor megteheted, amikor van szabad időd.
 • A képzés végén le kell írnod egy komplex élménypedagógiai foglalkozásvázlatot (záródolgozat). Ehhez minden segítséget meg fogsz kapni a képzés alatt és akár a záróvizsga írása közben is! Sokkal inkább az a célja ennek, hogy kidolgozz egy olyan foglalkozásvázlatot, ami a Te célcsoportodnak szól és ha úgy döntesz ki tudod próbálni.
 • Ki kell töltened egy értékelőlapot a képzés végén.

Milyen eszközökkel és képességekkel kell rendelkezned a képzés elvégzéséhez?

 • Valamilyen okos eszközre, amin van mikrofon és hangszóró is. Pl. mobil, laptop, asztali számítógép, tablet…  Előny, de nem feltétel, ha kamerával is rendelkezik az eszközöd.
 • Internet kapcsolatra.
 • Email címre és Facebook felhasználói fiókra.
 • Minimális informatikai tudásra (ha a Facebookon és egy átlag honlapon elboldogulsz, akkor az már bőven elegendő).

Attól félsz, hogy kifizeted a részvételi díjat és aztán mégsem tetszik majd a képzés?

Biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog, ezért nyugodt szívvel átvállalom Tőled ezt a kockázatot! Felajánlok neked egy 100%-os Katalizátor garanciát! Hogy ez mit jelent? Ha a képzés első 10 napja alatt bárikor úgy gondolod, hogy nem azt kapod, amire számítottál, akkor minden további kérdés és kötelezettség nélkül vissza fogod kapni az addig befizetett összeget!

Nincs kisbetűs rész! Ez ilyen egyszerű! Nem kockáztatsz semmit sem!

katalizator_elmenypedagogiai_garancia

Mi van, ha közbe jön valami és mégsem tudok részt venni?

katalizator_elmenypedagogiai_garancia

Mivel a képzés online történik és a saját időbeosztásodban haladhatsz, ezért erre elég kicsi az esély. De természetesen ha mégis előfordulna és a képzés kezdete előtt minimum 7 nappal jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor a kifizetett pénzed 100%-át visszautaljuk Neked.

Ha ezt követően jelzed, akkor az előleg értékét tarjuk meg (8.000 Ft), a fennmaradó összeget pedig visszautaljuk Neked.

Technikai információk

A képzés kezdési időpontjai: 2021.05.10. (hétfő)

Az első közös alkalmak várható időpontjai:

 • 2021.05.10. (hétfő) 17.00-tól kb. 18.30-ig
 • 2021.05.11. (kedd) 17.00-tól kb. 18.30-ig

A többi időpontról közösen fogunk dönteni!

A képzés befejezési időpontjai: 2021.05.30. (péntek)

A képzés helyszíne: Online, otthonról végezhető képzés, személyes találkozás nélkül!

A képzésért járó akkreditált pontok száma: 30 (a Magyarországon dolgozó pedagógusok számára). A képzésen, akkor is részt vehetsz, ha Te nem vagy Magyarországon dolgozó pedagógus, de ez esetben a tanúsítványod nem lesz akkreditált. Kérlek ezt jelezd a jelentkezési lapon.

A tanúsítványon szereplő képzés név és akkreditációs engedély szám: Ahol a csodák kezdődnek – A szociális kompetenciák fejlesztése az élménypedagógia módszerével, 575/96/2017

A tanúsítvány kiállításának feltételei:

 • Aktív részvétel a képzés teljes időtartamán.
 • A záródolgozat leadása. Erre a képzés ideje alatt maximálisan felkészítünk és szánunk időt arra, hogy elkészíthesd! Ez nem egy teszt, hanem egy foglalkozás vázlat lesz, ami segíteni fogja azt, hogy a későbbiekben a hétköznapokban is tudd használni a tanultakat! A megíráshoz pedig segítséget kérhetsz a többi résztvevőtől is és a trénertől is.

A képzés szervezője: A Katalizátor Pedagógusképző Központ Bt.

A képzés ára: 26 990 Ft/fő.

 

Az ár magába foglalja a teljes képzésen való részvételt, a használt alkalmazások bérleti költségeit, az online tananyag elérését a képzés idejére.

A képzést vezető trénerek:

Besnyi Szabolcs - élménypedagógiai tréner
Besnyi Szabolcs - tréner

Bónuszok és ajándékok!

A képzésen való részvétellel 18 799 Ft értékben az alábbi bónuszokat kapod ajándékba!

Ajándék kupon!

(4000 Ft értékben)

Ha részt veszel a képzésen, és legkésőbb április 5-ig regisztrálsz, akkor 4000 Ft értékben juthatsz hozzá a jatekeszkozok.hu élményshop kínálatához. Ha április  19-ig regisztrálsz, akor 3000 Ft, későbbi regisztráció esetén pedig 2000 Ft kedvezményt kapsz!

Konzultáció!

(kb. 10 000 Ft értékben)

Ha április 12-ig jelentkezel a képzésre, akkor ajándékba kapsz egy 30 perces egyéni konzultációt a trénerrel.

Részletek: ITT!

Besnyi Szabolcs - élménypedagógiai tréner
Besnyi Szabolcs - tréner

1 hónapos Zóna tagság!

(2799 Ft értékben)

A képzés idejére (és még utána is egy rövid időre) teljes hozzáférést kapsz a Tanulási Zóna honlapján található minden anyaghoz!

500+ játék, gyakorlat, vetélkedő, foglalkozásvázlat, módszertani anyag…

Ha pedig már tagja vagy a Tanulási Zónának, akkor Neked ez a képzés 5400 Ft-al olcsóbb!

Tanulási Zóna bemutato

Kedvezmény a következő képzésedhez!

(2000 Ft értékben)

A következő nálunk végzett képzésedhez 2000 Ft kedvezményt kapsz. Ez vonatkozik minden 2021.-ben megszervezésre kerülő online és offline Katalizátoros képzésre!

Tagja vagy a Tanulási Zónának?

Ha Te tagja vagy a Tanulási Zónának, akkor 5400 Ft kedvezményben részesülsz! Vagyis Neked ennyivel kevesebbet kell fizetned! Kisbetűs rész: A jelentkezés időpontjától a képzés utolsó napjáig folyamatos tagsággal kell rendelkezned.

Nem tudod mi az a Tanulási Zóna? Itt olvashatsz róla bővebben.

Jelentkezz most, mert bármikor megtelhet a képzés!

Jelenleg pedig mi magunk sem tudjuk, hogy valaha is szervezni fogunk-e még ilyen, online végezhető élménypedagógiai képzést! De az biztos, hogy ebben az évben már másik nem lesz!

Jelentkezés akkreditált képzésre

Kérlek, első lépésként add meg a kapcsolattartási adataid:

Kérlek, a vezetékneved mindenképp add meg a jelentkezéshez.
Kérlek, a keresztneved mindenképp add meg a jelentkezéshez.
Kérlek, az e-mail címed mindenképp add meg a jelentkezéshez, mert a képzés előtt és után, első sorben ezen keresztül tartjuk Veled a kapcsolatot.
 • Ausztria
 • Belgium
 • Bulgária
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Észtország
 • Finnország
 • Franciaország
 • Görögország
 • Hollandia
 • Horvátország
 • Írország
 • Kanada
 • Kína
 • Lengyelország
 • Lettország
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Magyarország
 • Málta
 • Németország
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Oroszország
 • Portugália
 • Románia
 • Spanyolország
 • Svájc
 • Svédország
 • Szerbia Köztársaság
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Törökország
 • Ukrajna
 •  
 • Afganisztán
 • Albánia
 • Algéria
 • Anguilla
 • Amerikai Virgin-szigetek
 • Andorra
 • Angola
 • Antarktisz
 • Antigua és Barbuda
 • Argentína
 • Aruba
 • Ausztrália
 • Ausztria
 • Azerbajdzsán
 • Bahama-szigetek
 • Bahrein
 • Banglades
 • Barbados
 • Belgium
 • Belize
 • Belorusszia
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhután
 • Bissau-Guinea
 • Bolívia
 • Bosznia-Hercegovina
 • Botswana
 • Brazília
 • Brunei
 • Bulgária
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Chile
 • Ciprus
 • Comoros
 • Cook-szigetek
 • Costa Rica
 • Csád
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Dél-Afrika
 • Dél-Georgia
 • Dél-Korea
 • Dominika
 • Dominikai Köztársaság
 • Dzsibuti
 • Ecuador
 • Egyenlítoi Guinea
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Arab Emirátusok
 • Egyesült Királyság
 • Egyiptom
 • El Salvador
 • Elefántcsontpart
 • Eritrea
 • Észak-Korea
 • Észak-Mariana-szigetek
 • Észtország
 • Etiópia
 • Falkland-szigetek
 • Feröer-szigetek
 • Fidzsi-szigetek
 • Finnország
 • Francia Guyana
 • Francia Polinézia
 • Franciaország
 • Fülöp-szigetek
 • Gabon
 • Gambia
 • Ghána
 • Gibraltár
 • Grenada
 • Grúzia
 • Grönland
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guyana
 • Görögország
 • Haiti
 • Holland Antillák
 • Hollandia
 • Honduras
 • Hongkong
 • Horvátország
 • India
 • Indonézia
 • Irak
 • Irán
 • Írország
 • Izland
 • Izrael
 • Jamaica
 • Jemen
 • Jordánia
 • Kajmán-szigetek
 • Kambodzsa
 • Kamerun
 • Kanada
 • Karácsony-sziget
 • Katar
 • Kazahsztán
 • Kelet-Timor
 • Kenya
 • Kína
 • Kirgizisztán
 • Kiribati
 • Kolumbia
 • Kongó
 • Kongói Dem. Közt. (Zaire)
 • Koszovó
 • Kuba
 • Kuvait
 • Közép-Afrikai Köztársaság
 • Laosz
 • Lengyelország
 • Lesotho
 • Lettország
 • Libanon
 • Libéria
 • Líbia
 • Liechtenstein
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Macedónia
 • Madagaszkár
 • Magyarország
 • Makaó
 • Malajzia
 • Malawi
 • Maldív-szigetek
 • Mali
 • Málta
 • Marokkó
 • Marshall-szigetek
 • Martinique
 • Mauritánia
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexikó
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongólia
 • Montserrat
 • Mozambik
 • Myanmar
 • Namíbia
 • Nauru
 • Németország
 • Nepál
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigéria
 • Niue
 • Norfolk-sziget
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Omán
 • Oroszország
 • Pakisztán
 • Palau
 • Panama
 • Pápua Új-Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Portugália
 • Puerto Rico
 • Reunion
 • Románia
 • Ruanda
 • Saint Kitts és Nevis
 • Saint Pierre és Miquelon
 • Salamon-szigetek
 • San Marino
 • Sao Tome és Principe
 • Seychelle-szigetek
 • Sierra Leone
 • Spanyolország
 • Srí Lanka
 • Suriname
 • Svájc
 • Svédország
 • Szamoa
 • Szaúd-Arábia
 • Szenegál
 • Szent Ilona
 • Szent Lucia
 • Szerbia Köztársaság
 • Szingapúr
 • Szíria
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Szomália
 • Szudán
 • Szváziföld
 • Tadzsikisztán
 • Tajvan
 • Tanzánia
 • Thaiföld
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad és Tobago
 • Tunézia
 • Turks és Caicos szigetek
 • Tuvalu
 • Türkmenisztán
 • Törökország
 • Uganda
 • Új-Kaledónia
 • Új-Zéland
 • Ukrajna
 • Uruguay
 • Vanuatu
 • Vatikáni városállam
 • Venezuela
 • Vietnam
 • Wallis- és Futuna-szigetek
 • Üzbegisztán
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Zöld-foki-szigetek
 • Örményország
+36
Kérlek, a telefonszámod mindenképp add meg a jelentkezéshez, mert csak így tudunk elérni gyorsan, szükség esetén.

Nem jó az időpont? Akkor nézd meg ITT, hogy mikor és hol lesz a következő képzés, vagy válassz egyet ITT és szervezzük meg közösen Nálatok a járvány után! Várom a megkeresésedet ITT!

A felhasználói élmények javítása érdekében sütiket használunk, amiket az oldal használatával, vagy a gombra kattintással fogadsz el! További információ

A honlapunkon a legjobb felhasználói élmény érdekében engedélyezve vannak a sütik (coockie-k) használata. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül használod a honlapot, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadod a sütik használatát.

Bezárás